În comuna Mehadia nu se peticesc străzile, ci se asfaltează!

În următoarele săptămâni, în trei din cele patru localități ale comunei Mehadia se va turna asfalt cu fonduri de la Uniunea Europeană, iar până la sfârșitul lunii septembrie lucrări similare vor începe cu bani din bugetul local.

Vești bune pentru locuitorii comunei Mehadia, după ce administrația locală a anunțat că, în scurt timp, pe mai multe străzi se va turna covor asfaltic. Firma care a câștigat licitația de execuție a pregătit deja terasamentul pentru asfaltarea a cinci străzi în satul Plugova, iar în prezent intervine la Globurău.

Sunt pregătite pentru asfaltare cinci străzi în Plugova și se lucrează acum la infrastructura unei străzi în Globurău, după care firma contractantă se va muta în Mehadia. După ce e pregătită infrastructura tuturor străzilor, se va trece la turnarea covorului asfaltic de către constructor. Proiectul se derulează prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, deci cu fonduri europene. Mai avem în lucru un proiect tot pentru asfaltare străzi, dar de această dată cu bani din bugetul local. Avem prevăzute fondurile necesare, lucrăm acum la proiectare și sper ca, în maximum o lună – o lună și jumătate, proiectul va fi gata, după care se va organiza licitația de execuție. În acest caz, vorbim de asfaltarea a cinci străzi, în centrul localității Mehadia.”, ne-a declarat primarul Grigore Bardac.

leader board 728 x 90 px