În centrul Reșiței e sărbătoare! Cei mai talentați copii ai orașului invită lumea la distracție!

În săptămâna Crăciunului, reșițenii sunt așteptați cu spectacol în centrul orașului. În fiecare seară, pe scena amplasată de Primăria Municipiului Reșița vor urca cei mai talentați copii.

Timp de 5 zile, Reșița petrece! În fiecare zi din această săptămână, începând cu ora 16.00, pe scena din Centrul Civic urcă cei mai talentați copii pentru a anunța nașterea Mântuitorului, dar și pentru a le demonstra celor mari că merită să primească, în noaptea de Ajun, cadourile Moșului.

concert Centrul Civic Resita 1

În ciuda temperaturilor extrem de scăzute, reșițenii care aleg să fie prezenți în Centrul Civic pot urmări programe dintre cele mai diverse: concerte de colinde, de muzică ușoară, demonstrații sportive și dansuri populare, toate pregătite cu sârguință de elevii și preșcolarii municipiului. Cu toții sunt răsplătiți cu daruri pregătite de administrația locală.

concert Centrul Civic Resita 2

Până în 23 decembrie, reșițenii vor avea parte de distracție, însă bucuria sărbătorilor rămâne prezentă în centrul orașului prin luminițele de sărbători, bradul împodobit și târgul de Crăciun. În cele 10 căsuțe amplasate în Centrul Civic, reşiţenii găsesc diverse produse precum colaci, gogoşi, ciocolată de casă, cârnaţi, murături, vin fiert, preparate la grătar, jucării, ornamente pentru brad şi pături groase.

Sursă foto: Primăria Reșița