În ce stadiu sunt lucrările de asfaltare a drumurilor

Firmele care au încheiat contracte de asfaltare cu municipalitatea lucrează intens la drumuri. Unele străzi sunt asfaltate complet, iar la altele încă se lucrează, atât cât vremea o permite. Edilul șef al Reșiței speră ca până la finele anului să fie gata asftate cât mai multe drumuri.  

În prezent, lucrările pe străzile Progresului și Țarcului sunt gata. Au fost asfaltate drumurile, trotuarele, schimbate bordurile și marcate pistele pentru biciclete. Pe Bulevardul Muncii se lucrează de la supermarket și până la intersecția cu strada Progresului.

În paralel, pe Calea Timișoarei încep lucrările pentru schimbarea bordurilor și se pregătește terenul pentru asfaltarea trotuarelor.

leader board 728 x 90 px

În zona luncă, pe Bulevardul Revoluția din Decembrie 1989, pe partea stângă, asfaltarea trotuarului este gata, iar în etapa următoare începe turnarea asfaltului la parcări. Alte lucrări se derulează pe Strada Sportului, Petru Maior și Pictor Andreescu, unde 80% din borduri sunt deja înlocuite. Urmează asfaltarea bordurilor și a părții carosabile. „Lucrările se vor întinde atât cât vremea o va permite. Turnarea asfaltului se face în funcție de temperatura de afară”, a spus edilul șef al Reșiței, Mihai Stepanescu.

Vom turna asfalt până când temperaturile nu o vor mai permite”, Mihai Stepanescu, primar Reșița