În căutarea omului pierdut…

S-a pierdut un om, s-a pierdut în timp, în idei și gânduri. Mulți știu asta, dar prea puțini recunosc că sunt victime ale unei vieți lipsite de sens, de idealuri și decizii. Ne pierdem în prea multe detalii, vrem totul și nimic, ne mulțumim să trăim într-o lume a haosului, a dezordinii și sub umbra marilor conducători ai societății, fără să conștientizăm că singurii stăpâni ai vieților nostre suntem noi. Scopul vizitei în această lume ar trebuie să fie clar și precis și anume acela de a crește, de a ne dezvolta și de a urca încă o treaptă pe scara evoluției spirituale.

Loviți de propriile eșecuri, bombardați de energia negativă din jurul nostru, ajungem captivi ai unui suflet sărac, lipsit de iubire și avid de îmbogățire. Sclavi ai banilor și intereselor materiale, uităm de noi și de cei dragi nouă. Dar pentru că totuși mai există voință și un gram de umanitate, colacul de salvare a fost aruncat. Tot de oamenii care au ca și crez pozitivismul, puterea deciziei și liberul arbitru. Cunoscuți ca psihologi, psihoterapeuți sau coacheri, aceștia sunt „doctorii” la care apelează un număr tot mai mare de „suferinzi” și în cabinetele cărora își caută vindecarea.

Ideea de coaching a prins contur în România ultimilor ani și a luat un avânt serios și în Reșița. „Pasiunea pentru psihologie am avut-o încă din anii studenției, chiar dacă am urmat cursuri în domeniul ingineriei. Pentru că sunt o fire ambițioasă și mai ales pentru că sunt o persoană veselă și pozitivă, așa cum mă descriu cel mai bine prietenii, am terminat și Facultatea de Psihologie, împlinindu-mi astfel visul din tinerețe”, a declarat Mihaela Stoica, psihoterapeut și coacher la cabinetul Freesia și membră a echipei John Maxwell Team România.

Cabinetul Freesia și-a deschis porțile pentru toți cei interesați de dezvoltare personală, de regăsire, creșterea stimei de sine, pentru a adăuga plus valoare vieții acestora. Sunt invitați la cabinet toți cei care cred în ei și caută soluții pentru problemele lor. Psihoterapeutul Mihaela Stoica, inițiatoarea primelor sesiuni de coaching pe tema leadership-ului și care deja a creat o echipă de peste 40 de oameni, își dorește ca prin aceste programe, să elibereze mințile oamenilor de prejudecăți și să readucă încrederea în fiecare dintre cei prezenți. Fiecare sesiune de grup presupune 8 întâlniri, câte una pe săptămână.

Pragul cabinetului poate fi trecut însă și de copii sau adulți care doresc consiliere individuală.