În Caransebeș se dă startul la bălăceală!

Veste numai bună în această perioadă caniculară. Ștrandul din zona Teiuș este la un pas de a-și deschide porțile pentru cetățenii municipiului și nu numai…

De vineri, 25 iunie, caransebeșenii se pot bucura de activități distractive și de relaxare la ștrandul din Teiuș. Municipalitatea pune la dispoziție locația, cu multiple îmbunătățiri față de anul trecut.

Pentru iubitorii de înot și bălăceală sunt pregătite, pe lângă cele două bazine deja cunoscute, un bazin intermediar de 25 m lungime, 15 m lățime și 1.20 m adâncime, dotat cu două kituri de filtrare cu nisip cuarțos.

La bazinul pentru cei mici noutatea este că de anul acesta apa poate fi încălzită la nevoie printr-un sistem automatizat. Separat de bazine se va monta un complex nou de joacă pentru copii, asemănător cu cel din Teiuș. Vor mai exista în locație un teren de volei pe nisip și un teren de fotbal sintetic pentru agrement. Pe suprafața ce înconjoară bazinele se vor aduce si 24 de băncuțe moderne pentru cei ce nu vor folosi zona de bazine.

Zona de terasă este în curs de amenajare, fiind deja parafată o colaborare cu un agent economic de pe raza municipiului Caransebeș.

Ștrandul va fi deschis tuturor, între orele 10.00 și 20.00, iar prețul unui bilet va fi de 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți.

De acasă trebuie să veniți doar cu voia bună!

Sursă foto: Centrul de Informare Turistică