În Caransebeș alei cu piste de biciclete luminate ca pistele de avioane

Primăria Caransebeș, prin Serviciul Public de Reparații și Întreținere Străzi (SPIR) a finalizat o parte importantă din contractul de reparații pe suprafețe extinse în valoare de 1,9 milioane de lei.

Potrivit șefului SPIR, Vasile Megan s-a finalizat asfaltarea unei suprafețe de peste 2 km de alei din parcul Teiuș al municipiului Caransebeș:

Am finalizat o parte importantă din contractul de reparații extinse și ne pregătim de recepția lucrării pe o porțiune importantă, cea din zona de agrement Teiuș. Aici s-a refăcut terasamentul, s-au încadrat aleile cu borduri noi și s-a asfaltat fin, pietonal de categoria AB 8 pe toată zona de la SPIR la bisericuța de lemn, podul balansoar, cotitură până la linia ferată, pe o parte și pe dâlmă spre case până la fostul motel Tibiscum, pe cealaltă parte”, ne-a declarat Vasile Megan.

leader board 728 x 90 px

Șeful SPIR a mai spus că în primăvara anului viitor aleile vor fi trasate pentru piste de biciclete și vor fi luminate cu leduri montate în bordură, care pe timp de noapte vor lumina ca pistele de avioane. De asemenea aleile de pe Dâlma vor fi unite pentru a se forma un circuit de peste 2 km de parcurs atât pietonal cât și cu bicicletele.