„ÎN BANAT DE SĂRBĂTORI” – cadoul primarului Popa oferit iubitorilor de muzică populară!

spectacol craciun pr resita poza
1000x100

Nelu Popa adoră vibe-ul party-urilor de la Văliug, dar apreciază în egală măsură frumusețea cântecului popular românesc și farmecul sărbătorilor de iarnă, astfel că pune în scenă un spectacol de poveste.

Familia Ansamblului Bârzava pregătește cu bucurie a X-a ediție a spectacolului „În Banat de Sărbători”, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acest an ne vor încânta cu prestațiile lor interpreții de muzică populară Petrică Miulescu Irimică, Camelia Bojin Ceocu, Consuela Grigoriu, Nicolae Duț și Cătălin Târu, precum și numărul 1 în ceea ce înseamnă astăzi muzica bănățeană, Andreea Voica. „Vom avea parte, totodată, de suite de dansuri populare din Banatul de Munte, tradiții și colinde, puse în scenă de cei peste 70 de copii ai Ansamblului Bârzava Junior.”, transmit organizatorii.

Spectacolul se va desfășura în sala Cinematografului Dacia, în data de 20 decembrie 2021, cu începere de la ora 18:30. Accesul se va realiza pe baza invitațiilor puse la dispoziție gratuit. Acestea pot fi ridicate de la casieria cinematografului, în limita locurilor disponibile.

Ansamblul Bârzava a luat ființă din dorința autorității locale de a păstra vie tradiția și identitatea Banatului de Munte. În cei 11 ani de activitate, ansamblul s-a bucurat de recunoștința publicului în fața căruia a evoluat atât în țară, cât și în străinătate, unde au reprezentat cu mândrie și demnitate Reșița.

În repertoriul ansamblului și-au lăsat amprenta maeștri coregrafi precum: Lăiță și Brândușa Stănescu, Marius Ursu, Senadin Krastici, Marin Barbu, celebrul coregraf cunoscut ca Nea Marin.

spectacol craciun pr resita

spectacol craciun pr resita