În atenţia şoferilor: Weekend plin de radare!

Campania poliţiei rutiere de a reduce numărul accidentelor produse de viteza excesivă scote din nou pe drumurile publice oamenii legii.

În acest sfârşit de săptămână, 13 aparate radar vor supraveghea drumurile naţionale cele mai circulate din judeţ. Un număr de 45 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin vor fi prezenţi în trafic în acest weekend.

De asemenea, poliţiştii rutieri mai au în vizor şi autovehiculele destinate transportului rutier public de mărfuri, pentru a vedea dacă şoferii respectă programul de conducere şi odihnă. „Activităţile vor viza vehiculele destinate transportului rutier public de mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 16 tone, inclusiv cele care transportă mărfuri periculoase”, explică Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

leader board 728 x 90 px

Munca poliţiştilor rutieri, în acest weekend, nu se rezumă doar la atât. Oamenii legii vor fi nevoiţi să prevină ambuteiajele şi să fluidizeze traficul în zona Parcului Tricolorului, acolo unde are loc „Festivalul Verii”.