În așteptarea Moșului, primarul din Băuțar se pregătește de sărbători!

bautar platou
1000x100

Băuțarul a îmbrăcat haine de sărbătoare, administrația locală pregătind deja terenul pentru evenimentul care va avea loc săptămâna viitoare, pe platoul din fața primăriei. Bradul a fost împodobit cu zeci de luminițe, iar străzile cu ghirlande multicolore.

În săptămâna premergătoare sărbătorilor de iarnă, la Băuțar se va organiza în premieră un târg de Crăciun, de unde nu vor lipsi bucatele tradiționale, vinul fier și turta dulce. Tabloul de sărbătoare va fi completat de un program artistic, susținut de elevii școlilor din comună.

„În data de 22 decembrie, începând cu ora 17.00, vom organiza pe platoul din fața primăriei un eveniment dedicat perioadei în care ne aflăm. Organizăm un târg de Crăciun, cu produse tradiționale, cu vin fiert și dulciuri pentru copii, la care așteptăm un număr cât mai mare de participanți. Vom avea și un program de colinde, precum și unul pregătit de elevii școlilor din comună.”, ne-a declarat primarul comunei Băuțar, Romeo Răduță.

Consilierii locali din Băuțar au aprobat, în cea mai recentă ședință, și sumele necesare pentru acordarea pungilor de Crăciun pentru toți preșcolarii și elevii din comună. În total, anul acesta, se vor bucura de atenții dulci aproximativ 200 de copii.