În această seară, folkul își instalează cortul în Poiana Lupului!

Mii de oameni sunt așteptați și anul acesta în Poiana Lupului, la unul dintre cele mai iubite festivaluri din țară. Muzica folk, interpretată de unii dintre cei mai cunoscuți artiști autohtoni, reprezintă rețeta perfectă pentru un weekend de neuitat.

Festivalul Gărâna Folk promite și anul acesta amintiri de neuitat pentru cei care îi vor trece pragul. Nume grele din muzica folk autohtonă și hituri imposibil de egalat indiferent de anul lansării sunt ingredientele care vor face și din această ediție una de neuitat.

Astăzi, în prima seară de festival, spectatorii se vor încălzi la poalele muntelui pe muzica lui Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Punct Ro, Dinu Olărașu și Magda Pușcaș. Mâine vor urca pe scena din Poiana Lupului Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Zoia Alecu, Țapinarii și Cristi Iacab. „Focul de artificii” al ediției din acest an va fi aprins duminică seara de Phoenix.

leader board 728 x 90 px

Organizatorii promit că ediția cu numărul 11 va fi cel puțin la fel de spectaculoasă ca cele anterioare. Nu vor lipsi corturile cu mâncare și băutură pe toate gusturile și la prețuri accesibile. Ca în fiecare an însă, locurile de cazare sunt ocupate, acesta fiind singurul neajuns al grandiosului eveniment organizat anual în Poiana Lupului.