Împușcături la Lugoj! Orașul timișean găzduiește ediția a doua a Campionatului Național de Talere

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Poligonul de tir MTI Shooting Lugoj, aflat la ieșirea din municipiu, în apropierea DJ 592 Lugoj – Buziaș, va găzdui la sfârșit de săptămână cea de-a doua ediție a Campionatului Național de Talere. Evenimentul se va desfășura în zilele de sâmbătă, 27 iunie, de la ora 9 și duminică, 28 iunie, începând cu ora 15.

Competiția va reuni atât trăgători experimentați, cât și pasionați ai tirului cu arma de vânătoare, distribuiți pe patru categorii: Începători, Amatori, Sportivi și Echipe. Se va trage de pe patru locații diferite, iar în total vor fi trimise în aer 200 de talere.

În municipiul de pe Timiș a luat ființă Clubul de Tir Sportiv Lugoj, structură afiliată Federației Române de Tir Sportiv, care își propune să atragă cât mai mulți tineri spre această disciplină.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Tirul sportiv reprezintă un sport individual și constă în tragerea cu cea mai mare precizie la o țintă fixă sau țintă în mișcare, folosind diferite arme de foc și din diferite poziții. S-a practicat de sute de ani în Occident, iar primele cluburi de tir sportiv au fost înființate în secolul al XIX-lea.

În prezent există 15 probe de tir la Jocurile Olimpice, împărțite în trei discipline: pușcă, pistol și talere.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/