Impozitul pentru unitățile HORECA ar putea fi redus la jumătate în Timișoara. Propunerea primarului Fritz

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dominic Fritz vrea ca restaurantele, cafenelele și hotelurile să beneficieze de o reducere substanțială a impozitului pe perioada crizei generate de noul virus. Măsura va fi luată printr-o hotărâre de consiliu local. 

„Știu că această criză și mai ales dacă se agravează are efecte negative asupra industriilor din Timișoara – creativă, cultură, HORECA – și am rugat aparatul meu de specialitate să lucreze la un proiect de hotărâre privind reducerea impozitului cu 50% pentru aceste unități din HORECA afectate de criză pe tot anul. A existat pe starea de urgență și vrem să îl prelungim pe tot anul. Estimez că va fi în valoare de 14 milioane de lei.”, a declarat Dominic Fritz.

CITEȘTE ȘI: Reprezentanții din domeniul HORECA: „Probabil că până la sfârșitul anului mulți antreprenori vor da faliment”

promovare banner maxagro Muzeul TM

Primarul Timișoarei le-a dat asigurări și celor din comunitatea culturală că îi va susține. „Vă asigur că o să intrăm într-un dialog să vedem cum putem susține cultura din Timișoara și sectorul independent în aceste vremuri dificile. Nu are rost să prelungim acum pentru nimeni agonia. Cred că e mai bine acum să ne gândim ce măsuri putem lua ca să putem ieși cât mai repede posibil din acest trend crescător.”, a precizat Fritz.

CITEȘTE ȘI: Fritz: „Este puțin probabil că vom putea evita o carantinare a orașului și a întregii zone periurbane”

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/