Curs de formare pentru calificarea de inspector în securitatea muncii! Participanții primesc acreditare recunoscută la nivel național

picnic iulius1000x100

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează noi serii de cursuri acreditate, de această dată pentru formarea de inspector în domeniul securității și sănătății la locul de muncă. Instruirea cuprinde și o parte specială de formare care se axează pe verificarea condițiilor de muncă în întreprinderile în care angajații iau contact cu substanțe periculoase.

Pentru a participa la cursurile de formare, participanții trebuie să dovedească finalizarea studiilor liceale, indiferent de profilul urmat. Cursanții vor învăța să evalueze riscurile, noțiuni de prim-ajutor, o parte de actualizare a informațiilor în ceea ce privește legislația în vigoare în domeniul muncii și realizarea rapoartelor de evaluare a calității muncii.

Pentru înscrieri trebuie completat un formular de participare și trebuie întocmit un dosar cu mai multe acte. Taxa de participare este de 900 de lei, iar CCIAT oferă reducere de 10% pentru angajații lor și pentru șomerii care prezintă adeverința de șomaj. Detalii despre curs, formatori și tematica abordată se găsesc AICI. Informații suplimentare pentru înscriere se pot solicita la numărul 0720.444.121.

leader board 728 x 90 px

Cursul începe în 17 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri de lângă Sala Olimpia și va dura trei săptămâni. La finalul instruirii, cursanții susțin un examen, în urma căruia vor primi certificate acreditate de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naționale.