Împăratul „Simi” şi-a ridicat un bloc ANL

Tupeu, sfidare, aroganţă, bătaie de joc faţă de lege şi boală de putere sunt doar câteva dintre caracteristicile ce pot fi atribuite fostei administraţii publice de la Oţelu Roşu. Fostul primar, mai mulţi angajaţi ai Primăriei şi apropiaţi ai acestuia au obţinut în mod fraudulos apartamente într-un bloc ANL. Mai mult decât atât, şi-au amenajat la subsol şi un buncăr pentru chefuri de neuitat.

 

Multe familii de tineri din Oţelu Roşu au râvnit la o locuinţă ANL, dar prea puţine au avut norocul de o casă nouă. Nici nu avea cum să fie altfel într-un oraş în care primarul este împărat. Pe Strada Libertăţii Nr.11 a fost ridicat în urmă cu ceva vreme blocul L4. Astăzi, locatari numai unul şi unul. Dacă nu ar fi fost trimis după gratii de DNA, la una din uşile de la etajul 1 ar fi răspuns astăzi fostul edil-şef, Simion Iancu – Simi. Vecni de scară şi de bloc, alţi angajaţi ai Primăriei şi apropiaţi ai fostului primar.

Surpriză mare şi la subsol. Nu sunt boxe şi nici şobolani, ci a fost amenajat un loc special pentru chefuri, spun unii dintre oamenii din zonă. Dotat cu plasmă, bucătărie şi mese întinse, spaţiul generos ar fi găzduit petreceri întinse până în zori.

 

Pe larg, galerii foto şi video, mâine, numai pe www.expressdebanat.ro!