Îmbulzeală pentru biletele de tratament!

explo 1000x200

Pensionarii cărăşeni nu ţin cont de anotimpul rece şi se pregătesc să meargă la tratament pentru însănătoşire. Solicitările acestora pentru o staţiune balneoclimaterică s-au dovedit a fi mult mai multe decât biletele alocate.

Casa Judeţeană de Pensii din Caraş-Severin va distribui de la sfârşitul acestei luni biletele aferente ultimei serii. De altfel, din cele 2000 de bilete de tratament pe care instituţia le-a primit pentru anul 2013, mai sunt disponibile aproximativ 170 de tichete. Ca de fiecare dată, solicitările din partea pensionarilor au fost mult mai multe decât biletele alocate de CJP. Printre staţiunile balneoclimaterice în care cei interesaţi pot merge la tratament se numără Băile Herculane, Buziaş, Felix, Călimăneşti, Sovata, Olăneşti, Covasna sau Căciulata.

Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Pensii, biletele se acordă vârstnicilor care au depus cerere cu cel puţin 30 de zile înainte de a merge în staţiune. Acestea se acordă pe baza unui punctaj dat de către un program informatic.