Imagini de coșmar în Caraș-Severin! Un mort şi trei răniţi deosebit de grav în urma unui accident pe DN 6!

Jale mare în comuna Cornereva, judeţul Caraş-Severin. Patru familii sunt în stare de şoc după accidentul petrecut noaptea trecută. În maşină se aflau patru tineri, pasagerul din dreapta, care şi-a sărbătorit ziua de naştere în urmă cu trei zile, a murit pe loc. Ceilalţi trei băieţi sunt în stare critică!

Poliţia Rutieră a fost alertată luni noaptea, în jurul orei 1.00, despre producerea unui accidentul pe DN 6, la ieşirea din Teregova spre Caransebeş.

Din neatenţie, şoferul, un tânăr de 24 de ani, a lovit un cap de pod la intersecţia cu Rusca Teregova. Impactul a fost devastator, martorii spunând că 120 de km pe oră ar fi fost viteza cu care circula mașina tinerilor.

A fost nevoie de intervenţia Serviciului de Descarcerare pentru scoaterea răniţilor din maşina complet distrusă. Pasagerul din dreapta, un tânăr de 30 de ani, a murit la scurt timp de la producerea accidentului, ceilalţi trei, şoferul şi alţi doi tineri de 16 şi 17 ani, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş cu politraumatisme şi multiple fracturi, şoferul aflându-se în stare critică.