Iluminat public inteligent pe majoritatea străzilor din comuna Giarmata

iluminat stradal

Majoritatea străzilor din comuna Giarmata beneficiază de iluminat public inteligent, cu LED, în urma unor investiții finanțate cu bani europeni.

Locuitorii din comuna Giarmata, aflată lângă Timișoara, sunt mai siguranță atunci când merg pe stradă pe timpul nopții. Primăria Giarmata informează că pe majoritatea străzilor din localitățile Cerneteaz și Giarmata a fost introdus iluminat public modern, cu LED.

Iluminatul public face parte din sfera serviciilor necesare oricărei localități, mai ales din punct de vedere al securității cetățenilor. Majoritatea străzilor din Cerneteaz și Giarmata beneficiază acum de iluminat public inteligent, cu LED, datorită ultimelor investiții printr-un proiect pe fonduri europene AFIR, în parteneriat cu GAL Colinele Recaș și care a cuprins străzile Privighetorii, Cireșilor, Nucului, Bujorilor, Garofiței, Crinului și Parc Arteză în Cerneteaz și Vasile Alecsandri în Giarmata”, a transmis instituția.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Primăria Giarmata intenționează să continue investițiile în acest sens și pe străzile care nu au fost cuprinse în prima etapă.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/