Iluminat public cu leduri pe trei artere importante din Timișoara. Lucrările au fost finalizate

Stiri din Timisoara; leduri pe zeci de strazi

Trei artere importante din Timișoara beneficiază de iluminat public cu leduri. Este vorba de căile Aradului, Torontalului și Sever Bocu, pe care au fost montate peste 500 de corpuri de iluminat care vor consuma cu 60% mai puțin decât cele vechi.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, anunță că lucrările de modernizare a iluminatului public pe căile Aradului, Torontalului și Sever Bocu s-au terminat. Așadar, au fost înlocuite peste 500 de corpuri de iluminat cu leduri, care vor consuma cu 60% mai puțin decât cele vechi.

Reducem factura la curent prin modernizare și instalarea de lămpi care consumă mai puțin. Ținta noastră este să înlocuim o treime din rețea, adică peste 5.500 de corpuri. La acestea se adaugă încă câteva sute, de la lucrările de modernizare de pe Bogdăneștilor, Cetății, Stan Vidrighin unde schimbăm și iluminatul public. Pentru această investiție mai sunt necesare câteva probe pentru a configura sistemul”, a afirmat edilul-șef.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primarul Timișoarei a mai anunțat că instituția pregătește încă două proiecte mari de modernizare a iluminatului public. Primul include 64 de străzi din zona parcurilor centrale. Al doilea proiect se va derula pe 24 de străzi și artere principale din interiorul inelului IV de trafic, printre care Gării, Cluj sau Circumvalațiunii.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/