Iluminat festiv de sărbători la Oțelu Roșu pe gustul primarului Luca Mălăiescu

Primarul orașului Oțelu Roșu și-a propus pentru sărbătorile de iarnă o imagine mai frumoasă a urbei față de anii anteriori. Luca Mălăiescu a fost personal la București să achiziționeze instalațiile luminoase, care vor fi montate în centrul orașului de pe Valea Bistrei.

Dacă până acum în fiecare an Consiliul Local a aprobat suma de 30.000 de lei pentru îmbunătățirea sistemului de iluminat festiv de sărbători, anul acesta aleșii locali au fost de acord să majoreze bugetul cu 10.000 de lei.

Anul acesta avem pentru iluminatul festiv alocați 40.000 de lei, plus TVA. Cu acești bani am achiziționat instalații luminoase în plus, figurine și alte decorațiuni care vor împodobi centrul orașului. Ce mai avem de anii trecuți vor fi montate și în cartiere, însă centrul urbei este mândria noastră și dorim să oferim locuitorilor noștri un motiv să iasă din case de sărbători. În zona din fața Casei de Cultură deja au fost aprinse luminile de sărbători și pe zi ce trece sistemul va fi modernizat cu instalațiile luminoase achiziționate în aceste zile.”, ne-a declarat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

Edilul mai are un motiv de bucurie, pentru că tot în aceste zile va ajunge în gospodăria Primăriei Oțelu Roșu un utilaj de măturat stradal.

Am alocat în jur de 60.000 de euro pentru această mașină de măturat, bani care vor fi plătiți în 6 rate. Acest utilaj ne este foarte folositor pentru că mătură, aspiră, spală străzile dar și i se poate monta o lamă și o sărăriță pentru a ne putea descurca pe timp de iarnă prin cartiere.”, a mai adăugat Luca Mălăiescu, șeful administrației publice din orașul de pe Valea Bistrei.