Ilie Boboescu ține pasul cu vremurile: bănci inteligente și monitorizare video 24 din 24 de ore

ilie boboescu

Urmând exemplul marilor orașe, primarul din Coronini și-a propus să faciliteze accesul tinerilor din comună la internet prin achiziționarea de mobilier urban inteligent cu încărcare solară și sistem de internet Wi-Fi. Investiția va fi realizată cu fonduri europene.

30 de camere de supraveghere video, 15 bănci smart și trei displayuri vor fi achiziționate prin proiectul „Realizarea unui sistem inteligent de management în comuna Coronini”, câștigat de administrația locală din Clisura Dunării, în urma accesării Programului Național de Redresare și Reziliență – componenta Fondul Local. Valoarea investiției depășește două milioane de lei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Suntem bucuroși că proiectul depus pe PNRR ne-a fost aprobat, pentru că ne dă astfel posibilitatea să facem noi investiții pentru comunitatea noastră. În primul rând, vom pune la punct un sistem de supraveghere video, prin achiziționarea a 30 de camere, pe care le vom amplasa în Coronini, la intrările și ieșirile din localitate, pe străzi, dar și în locurile unde se aruncă necontrolat deșeuri. De asemenea, prin acest proiect vom mai achiziționa și 15 bănci inteligente cu celule fotovoltaice, care vor dispune de prize pentru încărcarea dispozitivelor electronice și internet Wi-Fi. Valoarea investiției este de 2.195.407 de lei.”, a precizat pentru expressdebanat.ro, primarul comunei Coronini, Ilie Boboescu.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/