Ilegal! Animale de fermă, crescute în Timișoara

ponei in timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii locali au descoperit mai mulți timișoreni care creșteau animale de fermă sau păsări de curte, deși acest lucru este ilegal în oraș.

Un caz este al unui bărbat care creștea 10 vaci pe strada Maria Dogaru. Un altul deținea 100 de oi pe sttrada Gheorghe Azap, care erau lăsate la păscut terenurile din apropiere. A primit o amendă de 2.000 de lei.

Și exemplele nu se opresc aici. Sancțiunile sunt cuprinse între 1.000 și 2.500 de lei.

„Constituie contravenție deținerea și creșterea animalelor și păsărilor de fermă, precum și a animalelor din categoria cailor, poneilor, păsărilor ornamentale, care produc disconfort prin zgomot și miros, pe raza municipiului Timișoara, cu excepția grădinilor zoologice și a manejurilor autorizate. Ca urmare a sesizărilor de la cetățeni, polițiștii locali au efectuat verificări pe strada Zefirului și pe strada. Ariadna, unde s-a semnalat că proprietarii creșteau ponei, pe care îi lăsau liberi, la păscut, pe terenurile din apropiere, și păsări de curte, precum găini și rațe. În ambele situații proprietarii au fost sancționați prin avertisment scris, cu somație ca în termen de cinci zile să mute animalele în altă locație”, explică Poliția Locală Timișoara.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara
Păsări de curte crescute în Timișoara

Păsări de curte crescute în Timișoara

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/