Iepurașul de la PSD a ajuns la 61 de copii din Caransebeș

untitled design set 970x90 px

Ca de fiecare dată, femeile social-democrate din Caransebeș au strâns rândurile, implicându-se în activități caritabile specifice momentului pe care îl trăim cu toții. De data aceasta, cei vizați au fost copiii din municipiu.

Este vorba de un număr de 61 de copii care au primit pungi cu cadouri de la femeile organizației locale, la rândul lor mame.

Copiii, impresionați de gestul făcut de doamnele din PSD, au fost răsplătiți cu dulciuri și le-au mulțumit acestora pentru generozitatea lor. Pentru câteva clipe, cei mici au simțit căldura sufletească a mamei, dar și a sărbătorilor pascale ce stau să vină.

„Suntem de sorginte social-democrată, ca atare, ne pasă de semenii noștri, de nevoile pe care le au, de necazurile și de neîmplinirile lor. Nu este pentru prima dată când ne implicăm în astfel de acțiuni când dăruim bucurie celor mai puțini norocoși. Astăzi am fost la Centrul Bunavestire unde ne-am întâlnit cu niște copii frumoși, curați la suflet și pe care, la plecarea noastră, i-am văzut zâmbitori, cu fețele senine. Vreau să cred că împreună vom putea schimba în bine soarta acestor copii, implicându-ne și de acum încolo în astfel de acțiuni”, ne-a mărturisit Natalia Boncia, consilier local.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/