Idei şi oferte pentru toate buzunarele la Târgul de nunţi Lior

Prima zi a târgului de nunţi a adus printre standurile expozanţilor câteva sute de reşiţeni. Pachete foto-video, rochii de mireasă, torturi şi prăjituri, sugestii de amenajare a sălii, make-up artişti şi aranjamente florale, toate pentru ca viitorii miri să aibă de unde alege. Vestea şi mai bună este că anul acesta preţurile sunt în scădere.

Pentru că sezonul nunţilor este precedat în fiecare an de cel al târgurilor de profil,  primul eveniment de acest fel are loc chiar weekend-ul acesta, în incinta Muzeului Banatului Montan. Ajuns la cea de-a şasea ediţie, Târgul de nunţi Lior i-a întâmpinat pe viitorii însurăţei cu oferte variate, croite pe măsura bugetului oricărei nunţi.

Spre exemplu, pentru imortalizarea celei mai importante zile din viaţa mirilor, tarifele firmelor care se ocupă de fotografiii şi filmări variază între 1000 şi 1500 lei pentru pachetul de bază, dar pot ajunge până la 4000 lei pachetul de lux.

Cuplurile care îşi doresc o sală fastuoasă, trebuie să ştie că vor plăti pentru asta între 2,5 şi 4 lei/scaun, la care se adaugă alţi bani, în funcţie de materialele folosite, complexitatea decoraţiunilor şi aranjamentele florale. Tot în funcţie de dorinţele şi imaginaţia clientului, dar şi de numărul invitaţilor, se negociază şi preţul tortului miresei.

Probabil cea mai importantă şi delicată alegere pentru ziua nunţii este rochia de mireasă. Dacă preţul de pornire pentru o rochie simplă se învârte în jurul sumei de 500 de lei, miresele pot ajunge să plătească şi de şase ori mai mult pentru rochia visurilor.

Expozanţii s-au declarat mulţumiţi de cele câteva sute de vizitatori care au trecut pragul târgului în prima zi, deşi cei mai mulţi dintre aceştia vin doar să studieze ofertele. Puţini sunt cei care şi contractează una dintre firme, asta în ciuda faptului că majoritatea oferă discount-uri substanţiale pentru contractele semnate în timpul târgului.

Târgul de nunţi Lior este deschis şi astăzi, până la ora 20.00, iar intrarea este liberă.