Iarna nu a închis șantierele în comuna Constantin Daicoviciu!

Două investiții importante pentru locuitorii comunei Constantin Daicoviciu, derulate cu fonduri naționale, se vor încheia anul acesta, în urma cărora cetățenii vor beneficia de condiții similare cu cele de la oraș.

Până la sfârșitul anului, alimentarea cu apă și rețeaua de canalizare în localitățile Constantin Daicoviciu, Peștere, Maciova și Mâtnicu-Mare vor fi gata, dă asigurări primarul Daniel Boambeș. Pentru a termina la timp investițiile, constructorii nu au sistat lucrările pe perioada iernii.

Pentru că ne dorim să finalizăm ambele proiecte anul acesta, se lucrează și acum, constructorii considerând că, atâta timp cât vremea le permite, nu au de ce întrerupe lucrările. La ora actuală, se lucrează la rețeaua de canalizare în localitatea Constantin Daicoviciu, pe traseul drumului național. La canalizare mai avem de finalizat lucrarea în localitatea Constantin Daicoviciu, după care, prin martie, ne vom apuca de stația de epurare, care va deservi patru localități, practic întreaga rețea de canalizare. În celelalte localități – Peștere, Maciova și Mâtnicu Mare – am finalizat canalizarea anul trecut. Recepția nu se face până nu terminăm și la Constantin Daicoviciu. La apă, suntem aproape de final, pentru că rețeaua este gata pe toate cele patru localități, branșamentele sunt finalizate pe cele trei localități, iar acum se lucrează la branșamente din centru de comună, după care vom pune în funcțiune stațiile de apă. Eu zic că vom termina mai repede cu lucrările la apă. Cu voia lui Dumnezeu, în vară vom da drumul la apă pe rețea, după care cetățenii vor putea să se branșeze în gospodăria proprie.”, explică primarul Daniel Boambeș.

Cele două investiții însumează patru milioane de euro, iar fondurile sunt alocate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/