Iarna bate la ușă și vrei să îți înnoiești garderoba? Salonul Industriei Ușoare îți dă o mână de ajutor!

Sfârșitul acestei luni pregătește timișorenii pentru sezonul rece și îi invită la ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, unde vor putea alege dintr-o gamă variată de produse oferite de peste 60 de expozanți din întreaga țară!

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă – toate la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri va fi organizat „Târgul cu produse tradiţionale de sezon”, cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, altele.

Evenimentul va avea loc în perioada 27 noiembrie-1 decembrie, iar programul de vizitare este următorul: miercuri-sâmbătă, în intervalul orar 10.00-20.00; duminică, între 10.00-18.00.

Intrarea este liberă.