Iar și iar, și iar!

Ar fi păcat, de neînțeles și de neiertat, dar în Valea Domanului se prefigurează din nou un scenariu trist, pe care reșițenii parcă sunt obligați să-l trăiască o dată la câțiva ani!

COVID-19 i-a salvat pe reșițeni de la retrogradare sezonul trecut, s-au economisit astfel bani, s-a pus la punct covorul verde și s-au pregătit din timp staff-ul tehnic, după despărțirea de Dorinel Munteanu, și lotul de jucători. Debutul de campionat a fost însă unul slab, în ciuda celor două victorii din deplasare, iar vocile critice au început să se audă tot mai tare. După eșecul rușinos de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, a făcut-o chiar și președintele Cristian Bobar: „Sunt unii care iau fotbalul la mișto! Umblăm la bani!” 

Bobar n-a umblat însă doar la bani, ci și la lotul de jucători. „Contractele celor doi fotbaliști, Daniel Vădrariu și Daniel Ene, au fost reziliate. Le mulțumim pentru aportul adus echipei și le dorim mult succes mai departe!”, e anunțul sec al clubului. Nicio explicație, nimic. De aici, valuri de reacții pe rețelele sociale. Din informații neconfirmate încă, Vădrariu și Ene ar fi plecat imediat după meciul cu Slobozia pe poarta stadionului, lucru interzis de oficialii CSM-ului în primul rând din cauza pandemiei. Asta ar fi umplut paharul. Fanii sunt însă revoltați, iar atmosfera riscă să devină incendiară. Mai ales că programul echipei nu e deloc ușor în perioada imediat următoare. E imperios necesar ca lucrurile să fie puse la punct de îndată, înainte ca și această versiune a CSM-ului să dispară ca un castel de nisip măturat de primul val mai mare. Așa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani cu multe versiuni ale echipei fanion a județului!

leader board 728 x 90 px