Ia-ți „Cămașa” și hai cu un „Taxi” la un „Tango în priviri” pe faleza Dunării! „Pentru că” la M9 hiturile se ascultă live!

po 1000x100px (3)

Perioada 15-17 august este aşteptată cu sufletul la gură de locuitorii din Moldova Nouă. De Zilele Oraşului, atât cei mici, cât şi cei mari vor avea ocazia să-i întâlnească pe cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului.

Potrivit Casei de Cultură Moldova Nouă, prima artistă cu care oamenii se vor înţelege „doar din priviri” este nimeni alta decât Andreea Bălan, care vine cu cea mai nouă piesă – „Tango în priviri”!

Următorul artist, în lipsa altui mijloc de transport, va urca în Taxi şi îi va spune şoferului: „Du-mă unde vrei!”. Iar taximetristul, amabil, îi va răspunde: „La Moldova Nouă”. Prin urmare, „toate drumurile” îi vor indica lui What’s UP ruta cea mai scurtă spre oraşul de pe Dunăre.

De Zilele Oraşului, luaţi-vă cea mai bună cămaşă, deoarece Lidia Buble vă va încânta pe scena de deasupra apei cu melodia „Sub apă”. Şi nu uitaţi să puneţi în balanţă emoţiile dumneavoastră VERSUS emoţiile celor de la The Motans!

banner 1000 x 100 hd

Aşadar, Andreea Bălan, What’s UP, Lidia Buble şi The Motans vor urca pe scena de pe faleza Dunării în data de 17 august, zi dedicată muzicii pop pentru locuitorii din Moldova Nouă!

În curând, vom reveni cu detaliile programului din zilele de 15-16 august!

03 britannia 1000 x 100 gif