Ia-ți bilet la cel mai așteptat film românesc al anului! „Ghinionistul” te așteaptă la avanpremieră! [VIDEO]

po 1000x100px (3)

Premiera de gală a celui mai așteptat film românesc al anului este programată la finalul acestei săptămâni, atunci când actorii din film vor veni la Reșița. Cei care nu au reușit să își cumpere bilet la proiecția de vineri, 24 noiembrie, își pot rezerva deja locuri pentru avanpremiera de la începutul lunii decembrie. 

În weekend s-au pus în vânzare biletele pentru difuzarea în avanpremieră a filmului „Ghinionistul”, regizat de Iura Luncașu și filmat în Caraș-Severin. Vineri, 24 noiembrie, cei care și-au cumpărat deja bilete vor participa la proiecția de gală a filmului, la care vor lua parte actorii, dar și echipa de filmare. Premiera națională este programată pentru data de 8 decembrie, însă spectatorii Cinematografului Dacia îl vor putea vedea și în zilele de 1, 2 și 3 decembrie. Prețul unui bilet pentru oricare dintre aceste proiecții este de 20 de lei. Filmul va fi difuzat în fiecare seară de la ora 19.00.

YouTube video

„Mă bucur enorm de mult că putem aduce filmul la Reșița înaintea tuturor cinematografelor din țară. E bine să vezi actorii lângă tine, la doi pași, dar pe de altă parte cred că reșițenii, cel puțin, sunt foarte curioși ce s-a filmat, pentru că noi am făcut ceva zarvă cu filmările când am fost pe aici. În 24 este o gală la care vor veni oamenii direct implicați în proiect și este un soi de omagiu al meu pentru ei, pentru tot efortul depus. Fără ajutorul lor, acest film niciodată n-ar fi ieșit, mai mult ca sigur”, a declarat Iura Luncașu într-un interviu pentru Express de Banat, pe care îl veți putea vedea în curând integral în articolele noastre.

1000x100 casa brutarului

Iura a lansat și o invitație pentru reșițeni, în ziua în care a adus „Ghinionistul” la Cinema Dacia. La propriu!

YouTube video