Hurduzeu la Consiliul Județean, PSD la guvernare, Mălăiescu la Oțelu Roșu!

malaiescu luca primar otelu rosu
untitled design set 970x90 px

Luca Mălăiescu nu pleacă din Primăria Oțelu Roșu și nu o lasă în locul său în fotoliul de edil-șef pe soția sa!

Plecarea lui Luca Mălăiescu în Parlamentul României, mai ales după ce a devenit secretar general în PSD Caraș-Severin, e în continuare o variantă probabilă despre care se discută în culisele scenei politice județene. Tot acolo se avansează ideea că Marieta Mălăiescu, soția primarului, ar urma să intre în alegeri la anul pentru a-i lua locul. „Aș vrea să-i liniștesc pe cei care mă apreciază și să îi fac să nu doarmă pe cei din opoziție, că iei scot tot felul de zvonuri de genul acesta. Voi candida la Oțelul Roșu, cu siguranță!”, a spus Luca Mălăiescu la Express Live.

Legat de varianta Marieta Mălăiescu – primar, edilul spune că doar cetățenii ar putea cere și impune așa ceva. „Dacă ar fi vreodată să plec, nu aș lăsa pe nimeni în locul meu dacă nu aș consulta cetățenii printr-un sondaj de opinie. Nu poți să lași așa pe cineva. Pot eu să iau pe cineva de mână și să spun că de mâine eu nu mai vreau să stau la primărie, o las pe nevastă-mea sau îl las pe viceprimar? Se va face un sondaj de opinie și ce vrea orașul asta va fi! Dar nu plec!”, a mai spus Mălăiescu, lăsându-i, totuși, o șansă soției sale.

Primarul de Oțelu Roșu și-a făcut alte calcule pentru 2024 și asta pentru că, spune el, ar fi păcat să plece când are încă în derulare o mulțime de proiecte, iar perspectivele orașului sunt din ce în ce mai spectaculoase. „Silviu Hurduzeu va câștiga Consiliul Județean. PSD va fi la guvernare cu Marcel Ciolacu prim-ministru. Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu. Nu ar fi păcat să plec cu atâtea proiecte în desfășurare și cu prietenul meu Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean?! În mandatul lui Silviu Hurduzeu, orașul Oțelu Roșu a luat cei mai mulți bani. Sorin Grindeanu a venit rupt de oboseală și a stat două ore cu mine. Când am toate astea, nu ar fi păcat să plec de la Oțelu Roșu și să nu continui ce am zis că fac?! În proporție de 90%, dacă Silviu Hurduzeu câștigă președinția CJ, Luca Mălăiescu nu pleacă de la Primăria Oțelu Roșu. Îi necăjesc pe cei din opoziție și îi bucur pe colegii mei care aspiră la postul de parlamentar!”, a conchis primarul de pe Valea Bistrei.