„Hurduzeu, cel mai potrivit pentru șefia PSD! PSD Oravița este o forță cu sau fără Ursu!”

explo 1000x200

După organizația social-democrată din Bocșa, acum și cea din Oravița își anunță susținerea pentru deputatul care asigură interimarul la conducerea filialei cărășene PSD.

Tensiunile apărute în PSD Caraș-Severin și contestarea președintelui Silviu Hurduzeu au pierdut mult din intensitate în ultima vreme. Marțian Lepa, liderul social-democrat de la Oravița, spune că apele s-au mai liniștit în partid și că totul se va lămuri definitiv odată cu organizarea alegerilor. „Noi avem o colaborare foarte bună cu actuală conducere și mi se pare că este cea mai bună variantă pentru noi. Toți ne dorim alegeri, dar ni s-a explicat că nu suntem singura organizație din județ cu interimat. Este pandemie și nu ne putem întâlni foarte mulți. Am fost vizitați chiar recent la Oravița de domnul președinte Hurduzeu, ținem legătura, discutăm problemele. A fost și domnul Marius Damian cu acea listă. Acum este OK, s-au clarificat probleme. După relaxarea restricțiilor cred că se vor organiza alegerile. Eu zic că Silviu Hurduzeu este cel mai potrivit acum.”, a comentat Lepa situația.

Acesta a ținut să pună punct și discuțiilor legate de suspendarea lui Dumitru Ursu din PSD, primarul Oraviței, cel care și-a declarat imediat după alegerile locale susținerea și simpatia față de PNL. „PSD-ul este în creștere. PSD Oravița este o forță cu sau fără Ursu. Am demonstrat la alegerile parlamentare pentru că am scos un scor extraordinar, atât la Senat, cât și la deputați am fost peste PNL cu tot cu plecarea domnului Ursu.”, a mai spus Lepa.

banner 970 x 250