Hoți prinși în flagrant de polițiștii locali din Bocșa

hoti televizor bocsa

Camerele de supraveghere din Bocșa și-au dovedit utilitatea cu vârf și îndesat. Cea mai recentă reușită a fost bifată în 2 decembrie, când, cu ajutorul imaginilor, polițiștii locali au prins două persoane care au furat un televizor.

Fie că vorbim despre persoane care distrug diverse bunuri, despre cei care aruncă mobilă sau obiecte de tâmplărie în locuri nepermise sau despre cei care fură, camerele de supraveghere instalate în diverse zone ale Bocșei se dovedesc extrem de utile.

Investiția administrației locale, care presupune și amenajarea unui centru de monitorizare care funcționează non-stop, a dus vineri, 2 decembrie, la prinderea în flagrant a unor persoane care au sustras un televizor dintr-o locuință.

„Polițiștii locali aflați pe schimbul 2, în urma unui apel telefonic și cu ajutorul sistemului de supraveghere video al orașului, au reușit să identifice și să rețină două persoane, una de sex masculin și una de sex feminin, care au sustras dintr-o locuință de pe raza orașului un televizor. A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii în flagrant.”, anunță reprezentanții Serviciului Public Poliția Locală Bocșa.

Pe baza  procesului verbal, cele două persoane și televizorul au ajuns la Poliția Orașului Bocșa pentru continuarea cercetărilor.