Hoţi de cablu prinşi în flagrant

Trei bărbaţi au fost surprinşi ieri după-amiază de jandarmii cărăşeni în timp ce încercau să taie cablurile reţelei de telefonie din zona Secu. Jandarmii i-au condus la sediul poliţiei, unde i-au lăsat în grija oamenilor legii.

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean a fost sesizat ieri, în jurul orei 15.45, de către o persoană care i-a observat pe bărbaţi în timp ce încercau să taie cablul telefonic din zona de agrement Secu. „Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând trei persoane de sex masculin care efectuau operaţii de deblancare a unor jucţiuni de cablu telefonic cu ajutorul a trei flexuri care erau alimentate de la un generator electric”,  a precizat Marius Săndulescu, purtătorul jandarmilor cărăşeni.

Cei trei bărbaţi, în vârstă de 23, 29, respectiv 50 de ani, au fost conduşi de jandarmi la sediul poliţiei. Bunurile găsite asupra hoţilor au fost de asemenea predate oamenilor legii, care continuă acum cercetările sub aspectul infracţiunii de furt calificat.