Hotelurile-ruină din centrul Reșiței și de pe Muntele Semenic rămân în familia lui Gruia Stoica

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Băieți isteți, Gruia Stoica, Vasile Didilă și Vasile Răducan au fentat falimentul și valorifică la prețuri modice  patrimoniul fostului OJT Turism Semenic.

Afaceri de familie, marca Gruia Stoica. Omul de afaceri Gruia Stoica și fratele acestuia din partea mamei, Vasile Didilă, au înstrăinat hotelul din centrul Reșiței, împreună cu activele de pe muntele Semenic ale societății. Noul proprietar este rudă cu Gruia Stoica. Informația le-a fost adusă la cunoștință aleșilor reșițeni, în ședința Consiliului Local de joi, de primarul Ioan Popa.

„Am primit informația în urmă cu 10 zile de la lichidatorul Hotelului Semenic că nu mai este același proprietar, că este altul. Am primit un document de tranzacție în care administratorul acestui hotel a vândut activul, dar nu numai activul, ci întreg pachetul de acțiuni de la OJT Turism Semenic, către o persoană Vasile Răducan. Am înțeles de la colegi că este tatăl unuia dintre cei doi parteneri de la masa credală, Gruia Stoica și Vasile Didilă.”, a declarat Ioan Popa.

În același context, primarul și-a exprimat nedumerirea vizavi de ce urmează să se întâmple cu patrimoniul societății Turism Semenic, odată cu ieșirea din procedura de faliment.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Pentru noi nu a fost o surpriză, este doar un semn de întrebare, ce se va întâmpla cu Hotel Semenic în viitor. Nu avem informații pe tema asta, deși Gruia Stoica are numărul meu de telefon. Noi am mai discutat, nu știu însă ce planuri are, cert este că a ieșit din faliment, s-a rezolvat procedura de faliment, iar activul este din nou liber pe piață sau este în proprietatea unei alte persoane. Acest proprietar poate să reabiliteze hotelul, poate să-l vândă, să-l reintroducă în circuitul turistic sau  să-l lase în continuare așa cum este. E treaba lui, la ora asta nu mai are presiune din partea unor organisme de genul insolvență, faliment și așa mai departe.”, a concluzionat primarul Reșiței.

 

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/