Hotel Minerva – pasărea Phoenix a stațiunii Băile Herculane

gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate hoteluri, construit în perioada comunistă pe Valea Cernei, revine în forță la viață, asta după o stagnare de mai bine de 20 de ani. Clădirea, ce se ridică impunătoare alături de alte două, Diana și Afrodita, poate purta cu mândrie numele păsării Phoenix. Un mastodont care privește de sus și cu mândrie întreaga stațiune și care a fost martorul atâtor schimbări care au colorat sau îngenuncheat perla Banatului Montan.

Grand Hotel Minerva Resort and Spa, pentru că despre el este vorba, revine în acest an, în forță, cu ajutorul a nu mai puțin de 7 milioane de euro, bani care îi vor asigura clasa, eleganța și respectul cuvenit. Ilie Ciuculescu, administratorul unității hoteliere, ne-a declarat, în cadrul vizitei pe care am efectuat-o zilele trecute, că își pune toate speranțele în această investiție și speră că acest pas va conduce afacerea direct pe locul întâi.

Unitatea, încorporată în cadrul grupului Solarex, va fi de 4 stele și va beneficia de 200 de camere, centru SPA și bază de tratament, va dispune de două restaurante de 500 de locuri, centru medical de recuperare, bucătărie modernă, două săli de conferințe, baruri, terasă și un club de noapte cu circuit închis. Întins pe o suprafață de 1.200 mp, cu 14 etaje, hotelul are în dotare cele mai scumpe sisteme de încălzire, de climatizare, dezumidificare și cel mai complex sistem de asigurare împotriva incendiilor, după cum a ținut să sublinieze Ilie Ciuculescu.

publicitate Timisoara banner maxagro

„Ne dorim, pentru început, să atragem turiștii din țară, iar peste doar câțiva ani, să deservim doar segmentul de clienți din străinătate și, de ce nu, să deschidem porțile doar pentru marile corporații, tocmai de aceea Minerva va fi cel mai scump hotel din stațiune, declasându-le ca tarife pe Diana și Afrodita”, a mai spus omul de afaceri.

În această perioadă sunt pe final lucrările de renovare și modernizare, activitate ce a fost și este susținută de câteva sute de persoane și zeci de firme, care au contribuit fiecare la modernizarea hotelului și care, cel mai probabil, va fi inaugurat în vara acestui an. Administratorul ne-a mai precizat că, atât pentru el, cât și pentru deținătorul acestui business, renașterea acestui hotel reprezintă și renașterea stațiunii, calitatea serviciilor și dotărilor motivând implicarea serioasă a autorităților locale și atragerea unui număr cât mai mare de turiști din toate colțurile lumii.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/