Hoț prins în timp record de un polițist… blănos!

Oamenii legii din Caransebeș au concurență seriosă printre colegii lor patrupezi, și asta pentru că un nou caz de furt a fost rezolvat în doi timpi și trei mișcări de unul dintre ofițerii de poliție cu certificat Pedigree.

Un câine de urmă din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş a rezolvat un caz de furt în cel mai scurt timp posibil, acesta reușind și să identifice suspectul, dar şi recupereze prejudiciul.

Cazul a început atunci când oamenii legii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în cursul nopţii într-un magazin alimentar din Prisaca şi au sustras băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 650 de lei.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie împreună cu câinele de urmă, care i-a condus pe colegii săi la un autoturism abandonat pe un câmp din afara localităţii şi fără numere de înmatriculare. Pe bancheta din spate a mașinii au fost găsite bunurile declarate ca fiind sustrase.

Tot câinele a fost cel care i-a îndrumat pe poliţişti și la locuinţa persoanei bănuite de săvârşirea infracţiunii, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 20 ani din localitatea Prisaca.

În prezent el se află la poliţie unde se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost predat părţii vătămate.

Foto: http://www.mytex.ro/