Căruţă spulberată de un şofer începător! Două victime!

Drumul Judeţean 581 este în această perioadă un adevărat atentat la viaţa oamenilor din cauza căruţelor care vin şi merg spre câmp.

Două persoane au ajuns în stare destul de gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa după ce un autoturism condus de un tânăr a intrat violent într-o căruţă care tocmai oprise pe marginea drumului. Accidentul s-a produs la intrarea în cumuna Lupac dinspre Reşiţa. Şoferul, începător, nu a apăsat deloc pedala de frână, spunând că a fost orbit de soare şi a intrat direct în căruţa în care se aflau patru persoane, doi bărbaţi şi două femei. Una dintre ele urca în atelaj chiar în momentul impactului şi a suferit rănile cele mai grave, în special la picioare.

Căruţaşul spune că atelajul era semnalizat corespunzător şi nu-şi explică de ce nu a fost observat de conducătorul auto. Căruţa a fost ruptă în două, iar maşina a fost şi ea serios avariată. Căruţaşul admite că sunt foarte periculoase pentru toţi participanţii la trafic căruţele care se deplasează pe DJ 581, dar spune că în absenţa unui drum agricol nu există o altă variantă pentru a-şi strânge recolta de la câmp.