Hoţ de mărunţişuri, prins la Caransebeş

Un bărbat suspectat că ar fi comis mai multe furturi în Caransebeş a fost reţinut aseară de poliţişti. Hoţul dădea lovitura noaptea în magazinele din oraş şi fura tot ce putea, de la şurubelniţe, la calculatoare şi butelii.

De o lună de zile, bărbatul din Reşiţa le dădea bătăi de cap poliţiştilor caransebeşeni. Asta până ieri, când lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Caransebeş au reuşit să-l identifice pe hoţul suspectat de mai multe furturi. „În noaptea de 10 noiembrie 2011, a pătruns într-o societate comercială de unde a sustras un telefon mobil şi 40 de lei. Cu o săptămână înainte, din beciul unui imobil situat pe strada Baba Novac, au fost sustrase şurubelniţe, seturi de burghie, un filtru de cafea, un calculator şi diferite scule”, a spus Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Tot pe timpul nopţii, la începutul lunii octombrie, hoţul a plecat dintr-o altă locuinţă cu o butelie de gaz, un televizor şi un cd-player. „Bărbatul a declarat că toate bunurile sustrase au fost vândute unor persoane necunoscute. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.