Horațiu Rada: „Mizez pe susținerea mediului de afaceri și pe toți cei care țin la Timișoara!”

Omul de afaceri care a descoperit apa de aur a Banatului pe care o trimite acum în cele mai exclusiviste locuri din lume a intrat oficial în board-ul Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană.


Schimbările la nivelul Consiliului Director al asociației se cunosc încă din luna octombrie, dar Horațiu Rada și-a intrat în rol abia acum. „E o misiune asumată cu inima deschisă și cu dorința de a face mai mult pentru comunitate. După prima Adunare Generală la care am participat aș putea să spun foarte multe. Cred însă că rolul meu nu e să relatez pentru public ceea ce s-a întâmplat sau ceea ce s-a discutat. Îmi voi spune părerile în ședințe, adunări și doar atunci când va fi cazul. Dacă va fi cazul. Singurul lucru pe care doresc să-l spun este că vom avea foarte, foarte, foarte mult de lucru. Foarte mult! Nu mă sperie acest lucru, ci mă mobilizează”, a afirmat Rada.

Omul de afaceri a mărturisit că mizează pe susținerea mediului de afaceri pe care îl reprezintă în board-ul asociației și pe toți cei care iubesc orașul Timițoara cel puțin la fel de mult ca el.