Reşiţenii şi-au aflat adversarul din optimi

La sediul Federaţiei Europene de Handbal de la Viena are loc marţi, de la ora 12, tragerea la sorţi a meciurilor din faza optimilor de finală a Cupei Challenge.

Update

HC Caraş-Severin va întâlni în optimile Cupei Challenge pe SSV Bozen, o echipă din Italia. Meciul tur se va juca în Polivalenta reşiţeană, urmând ca pentru manşa a doua cărăşenii să se deplaseze în peninsulă.

Echipa pregătită de Gligore Czari a trecut la pas de Spartak Varna şi s-a calificat între cele mai bune 16 echipe ale competiţiei, acolo unde se află şi Bucovina Suceava, o altă echipă din Liga Naţională. Pe tabloul optimilor Challenge Cup se mai regăsesc bosniacii de la RK Gradacac, câte două echipe din Grecia, Croaţia şi Elveţia, AC Diomidis Argous  şi AC Doukas, RK Bjelovar şi RK Siscia Croaţia, respectiv HC Kriens-Luzern şi Wacker Thun, gruparea cehă HC Zubri, israelienii de la Maccabi “Tyrec” Tel Aviv, echipa italiană SSV Bozen, portughezii de la Sporting CP, sârbii de la Kolubara şi câte o formaţie din Slovenia şi Ucraina, RK Maribor Branik şi HC Portovik  Ucraina.

Cele 16 echipe au fost împărţite în două grupe valorice, HC Caraş-Severin fiind repartizată în urma a doua, cea mai puternică. Adversara reşiţenilor se va alege dintre AC Diomidis Argous şi AC Doukas (ambele din Grecia), SSV Bozen (Italia), Sporting CP (Portugalia), Bucovina Suceava, RK Maribor Branik (Slovenia), Kolubara (Serbia) şi HC Kriens-Luzern (Elveţia). Meciurile tur se vor juca la 11/12 februarie 2012, în timp ce manşele secunde sunt programate o săptămână mai târziu.