HC Adrian Petrea Reșița face apel la fair-play înaintea meciului de la Satu Mare! Printr-o scrisoare deschisă adresată FRH!

Una dintre cele mai reprezentative structuri sportive din județul Caraș-Severin a adresat o scrisoare deschisă Federației Române de Handbal, prin intermediul unei rețele de socializare. Fără a interpreta în vreun fel aserțiunea reprezentanților HC Adrian Petrea Reșița, redăm mai jos conținutul integral al scrisorii.

„Scrisoare deschisă către Federația Română de Handbal:

Stimați parteneri (considerăm noi),
Apelăm la această formula de adresare din 3 motive, unul care este legat de cea mai grea perioada pe care o traversăm ca și Club, al doilea din considerentul că este normal ca și partenerii noștri din meciul de sâmbătă (CSM Satu-Mare) să fie informați asupra dorinței noastre, iar al treilea ar fi că în acest moment cel mai de preț raționament motivațional care ne ține uniți sunt fanii noștri, pe care nu vrem să îi dezamăgim.
În consecință, vă rugăm frumos pe această cale să luați în considerare faptul că se vor întâlni două echipe care din punct de vedere sportiv vor face tot ce le stă în putință pentru a câștiga cele trei puncte atât de necesare amândurora! Vă rugăm frumos, indiferent de delegare (am luat la cunoștintță nici acum și nici până acum în 4 ani nu am dezbătut nici înainte nici post-arbitraj) este important pentru noi să vă asigurați că în acest meci diferența nu va fi făcută decât de forma sportivă, dorința de victorie și tactica aleasă. Nu insinuăm nimic, transmitem un mesaj asertiv si mulțumim tuturor celor care deschid un canal de comunicare spre a-l înțelege. Nu ne lăsați, vă rugăm, să devenim slabi căutând scuze, lăsați-ne să ne luptăm corect pentru noi și fanii noștri cu echipa adversă care probabil că are aceleași motive ca și noi, să lupte pentru a aduce copii la sport, fani la sală și sponsori care să-și asocieze imaginea cu fair-play-ul și tot ce poate scoate sportul mai bun din noi.
Mulțumim!
Handbal Club Adrian Petrea Reșița”

Meciul CSM Satu Mare – HC Adrian Petrea Reșița, din etapa a noua a Ligii Zimbrilor, va fi sâmbătă, 22 octombrie. Înaintea partidei, HC Adrian Petrea Reșița este pe locul 12, cu 7 puncte, iar CSM Satu Mare ocupă ultima poziție a clasamentului (locul 14), fără niciun punct.