HC Adrian Petrea merge azi pe o singură variantă! „Victorie cu Suceava!”

Prim-divizionara HC Adrian Petrea Reșița își așteaptă astăzi fanii la Sala Polivalentă, pentru al doilea meci din actualul sezon al Ligii Zimbrilor, noua denumire a Ligii Naționale de handbal masculin. Adversara elevilor antrenorului Adrian Petrea va fi nou-promovata CSU Suceava, într-o partidă programată de la ora 17:00.

Lotul este valid, iar moralul jucătorilor este unul bun, ne asigură Adrian Petrea. „Toată săptămâna aceasta şi la ora meciului de miercuri, cuvântul de ordine este victoria. Avem nevoie de această victorie, iar adversara e o echipă accesibilă, din punctul meu de vedere. Suntem valoric mai buni ca ei, şi avem avantajul că jucăm în faţa suporterilor noştri”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Cu toate acestea, handbaliștii reșițeni nu se consideră învingători dinainte. „Dacă e să ne referim la adversar, eu zic că toate echipele au făcut transferuri bune și toate echipele s-au întărit față de sezonul trecut, drept dovadă stau rezultatele care au apărut în prima etapă. Nu putem spune că Suceava este o echipă bătută dinainte. Trebuie să jucăm cu aceeași atitudine pe care am avut-o în meciul cu Odorheiul și eu zic că victoria va fi de partea noastră”, a mai precizat Adrian Petrea.

Pe lângă un joc al handbaliștilor care să aducă prima victorie din acest sezon, oficialii clubului reșițean vin și ei cu o serie de surprize pentru fani, pe care îi așteaptă o tombolă cu premii atractive. Mai multe puteți descoperi dacă veniți astăzi la meci, pentru a fi alături de echipa de handbal a Reșiței.

Partida HC Adrian Petrea – CSU Suceava este programată de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Reşiţa, fiind arbitrată de Adrian Nacu și Adrian Rucoi, ambii din Mureș. Observator: Constantin Milcu (Dr. Tr. Severin).

Foto: Miruna Mihancea