HC Adrian Petrea, meci greu la Focșani. „Mergem să ne apărăm blazonul!”

În etapa a VII-a a Ligii Zimbrilor, HC Adrian Petrea Reșița va juca astăzi în deplasare cu CSM Focșani 2007. Partida este programată, de la ora 18:30, fiind arbitrată de buzoienii G. Băducu și R. Voicu.

Handbaliștii reșițeni vin după un rezultat mare, 33-33 pe propriul teren, în fața campioanei en titre, Dinamo București, actualul lider al noii ediții de campionat. Înaintea jocului de la Reșița, dinamoviștii câștigaseră un meci important în Liga Campionilor, contra celor de la Motor Zaporoje, meci în urma căruia fanii alb-roșiilor au fost desemnați suporterii săptămânii în cea mai importantă competiție de club europeană intercluburi. La Reșița, lucrurile au stat cu totul altfel, și Dinamo a pierdut primele puncte în actualul sezon al Ligii Zimbrilor. HC Adrian Petrea Reșița a demonstrat cu acest prilej că ambiția și determinarea pot bate un buget consistent. Asta nu înseamnă că echipa Reșiței poate supraviețui fără susținerea financiară din partea comunității locale.

„Mergem pregătiți, să ne apărăm blazonul, după meciul bun făcut cu Dinamo, și sper să venim cu toate punctele de la Focșani”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Înaintea meciului, echipa reșițeană ocupă locul 10, cu 7 puncte, iar CSM Focșani se află pe locul 9, cu 8 puncte.