HC Adrian Petrea joacă joi în fața Sălii Polivalente!

Isteria creată la nivel național după incendiul de la clubul Colectiv a pus lacătul inclusiv pe sălile de sport. Una dintre ele este Sala Polivalentă din Reșița, locul unde prim-divizionara HC Adrian Petrea își dispută meciurile de acasă.

După ce a fost nevoită să dispute două jocuri oficiale la Sala „Constantin Jude“ din Timișoara, unde a cam „bătut vântul“, mai ales la întâlnirea cu CSM Focșani 2007, HC Adrian Petrea a primit acceptul de a juca în Sala Polivalentă din Reșița ultimul meci oficial de pe teren propriu din 2015. Întâlnirea cu Danubius Galați, din etapa a treia a returului Ligii Naționale de handbal masculin, programat joi, 10 decembrie, de la ora 17, se dispută însă cu sala închisă, din motive de securitate. La fel ca și până acum, se invocă lipsa de securitate a suporterilor, întrucât sala nu deține o instalație corespunzătoare pentru evacuarea fumului în caz de incendiu.

Astfel, fanii nu vor putea fi la marginea terenului, nu-i vor putea fotografia pe jucători, iar Polivalenta nu va fi un vulcan, așa cum e atmosfera când elevii lui Adrian Petrea joacă acasă. Meciul se mută însă afară, în fața Sălii Polivalente, pentru că oficialii echipei au găsit o soluție inedită de a fi alături de fani. În urma eforturilor depuse, a acceptului primit de la forul de specialitate de la București și de la televiziunea deținătoare a drepturilor TV, a sprijinului venit de pe plan local, meciul cu Danubius Galați va putea fi urmărit pe un ecran instalat în fața Sălii Polivalente.

„Mulțumim domnului Alexandru Jelescu, de la Federația Română de Handbal, Digi Sport, Consiliului Local Reșița, Consiliului Județean Caraș-Severin, Primăriei Reșița și Banat TV pentru promptitudine și pentru faptul că au făcut posibilă proiectarea meciului în fața Sălii Polivalente. Vă așteptăm la o cafea și un ceai «din partea casei» joi, 10 decembrie, începând cu ora 17, la Polivalentă“, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de facebook HC Adrian Petrea. Echipa reșițeană este pe locul opt în clasamentul Ligii Naționale, ultimul care asigură prezența în play-off.