HC Adrian Petrea își dă restart! „Câștigăm la Satu Mare!”

Echipa de handbal a Reșiței traversează o perioadă mai puțin fastă, locul ocupat momentan în clasament dând naștere unor dispute aprinse pe rețele de socializare și unor reproșuri mai mult sau mai puțin justificate din partea publicului, la meciurile de acasă.

HC Adrian Petrea Reșița este în afara locurilor de play-off, pe antepenultimul loc, cu numai 7 puncte după opt etape, o situație cu care nu s-a întâlnit deloc echipa reșițeană. Antrenorul Adrian Petrea spune că starea actuală este cauzată de problemele cu care se confruntă și care nu i-au ocolit nici pe handbaliștii reșițeni. Meciul de sâmbătă, de la Satu Mare, poate fi unul al descătușării, cu toate că Adrian Petrea avertizează că nu le va fi deloc ușor elevilor săi. Chiar dacă vor avea în față ultima clasată.

„Sunt sigur că va fi un meci foarte disputat. Adversarii noștri își doresc foarte mult să câștige jocul contra noastră. Noi ne pregătim să ieșim cumva din pasa asta neagră, pe care o avem în momentul de față, și să câștigăm meciul de la Satu Mare și să ne recăpătăm moralul pentru următorul meci, acasă cu Turda. Sunt probleme minore de sănătate, dar sunt sigur că până la ora meciului de sâmbătă, în afara lui Paul Giotoiu, tot lotul să fie valid. Din cauza problemelor prin care trecem, jucătorii și-au cam pierdut încrederea și implicit responsabilitatea asumării unor faze de joc. Am purtat o discuție cu ei și am ajuns la concluzia că trebuie să facem o analiză, pentru că să-ți pierzi încrederea în tine, ca și jucător, nu e ca și cum s-ar rupe o pereche de adidași și i-ai arunca la coș. Este o stare de moment, pe care trebuie s-o depășim, să ne dăm un restart și s-o luăm de la capăt. Totul e pe fondul problemelor acumulate la echipă”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Înaintea partidei de sâmbătă, de la ora 18, HC Adrian Petrea Reșița este pe locul 12, cu 7 puncte, iar CSM Satu Mare este pe ultimul loc, fără niciun punct.