Greu de condamnat! Șapte infracțiuni, patru ani și șapte luni de închisoare!

Şi-a făcut un obicei din comiterea de infracţiuni, dar a fost condamnat de fiecare dată cu suspendare!

Tribunalul Caraş-Severin a fost obligat să-şi revizuiască o sentinţă în care l-a condamnat cu suspendare pe Doru Rostaş, după ce acesta a fost condamnat tot cu suspendare şi de către Judecătoria Reşiţa şi se află acum arestat preventiv într-un al treilea dosar.

Tânărul a fost găsit vinovat pentru nu mai puţin de şapte capete de acuzare şi a primit amenzi penale de zeci de mii de lei, dar nu a reuşit să fie condamnat şi cu executare. Tribunalul Caraş-Severin a revizuit într-un final sentinţa dată cu suspendare şi a individualizat fiecare faptă pentru care a fost condamnat Rostaş: conducerea unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, act sexual cu un minor, constituire de grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară a drogurilor de risc, la care se adaugă trei amenzi penale de 30.000, 60.000 şi 70.000 de lei!

leader board 728 x 90 px

Apoi a reanalizat pedepsele, a adăugat un spor de pedeapsă şi l-a condamnat pe Doru Rostaş la 4 ani şi 7 luni de închisoare plus o amendă penală de 70.000 de lei şi interzicerea unor drepturi. Tribunalul i-a mai interzis, de asemenea, să se apropie 5 ani de zile de minora cu care a întreținut relații sexuale.

A fost nevoie, însă, de trei dosare penale pentru ca Doru Rostaş să ajungă după gratii. Cât priveşte plata amenzilor penale, e greu de crezut că acelea se vor mai plăti vreodată…