HC Adrian Petrea defilează în Divizia A!

Noua echipă de handbal masculin a Reşiţei face spectacol în eşalonul secund încă din sezonul de debut, confirmând încă o dată, dacă mai era nevoie, că HC Adrian Petrea nu e un proiect oarecare.

Conducerea clubului care poartă numele fostului internaţional român nu a transferat la întâmplare, a adus jucători de valoare care să completeze lotul restrâns preluat de la HC Caraş-Severin, iar asta se vede. După victoria entuziasmantă din prima etapă, 41-27, cu HC Rom Cri Braşov, în acest sfârşit de săptămână handbaliştii reşiţeni au spulberat-o, la ea acasă, pe HCM Făgăraş, a treia echipă a campionatului trecut. HC Adrian Petrea s-a impus la o diferenţă categorică, 38-22, şi e lider în clasament, unde doar HC Sibiu mai are maximum de puncte după două etape.

„Nu mă aşteptam să câştigăm atât de clar. Nu a fost un meci uşor, dar mă bucur foarte mult că luăm în serios fiecare meci, deşi avem în echipă mulţi jucători care vin de la Liga Naţională. Nu sunt echipe rele în campionat, dar mă bucur că ne impunem de o asemenea manieră. Cred că această echipă putea face faţă în Liga Naţională, avem o echipă valoroasă. Mă bucur foarte mult că echipa creşte de la meci la meci şi e bine că ne învăţăm cu locul întâi”, a declarat Adi Petrea pentru expressdebanat.ro.

În runda următoare, HC Adrian Petrea va juca acasă, cu HCM Sighişoara, vineri, cel mai probabil, de la ora 17.00.