HC Adrian Petrea continuă marşul!

Liderul Diviziei A la handbal masculin promite din nou spectacol, vineri, de la ora 17, în Sala Polivalentă din Reşiţa, în meciul cu Naţional Sighişoara.

HC Adrian Petrea a impresionat încă de la debutul în liga secundă şi s-a instalat în fruntea clasamentului, iar la cum arată lotul echipei conduse de pe bancă, dar şi din teren, de fostul internaţional român, e greu de crezut că va mai coborî de acolo. După două victorii entuziasmante în primele două runde, roş-albii primesc vizita puştilor de la Sighişoara, oraş în care e concentrat cam tot ce are mai bun handbalul românesc la nivel de juniori şi tineret, la Centrul Naţional de Excelenţă.

De partea cealaltă sunt experienţa şi valoarea net superioare ale elevilor lui Adi Petrea. „Sperăm să continuăm seria evoluţiilor foarte bune. Mă bucur că băieţii sunt foarte concentraţi, că abordează fiecare joc cu maximă seriozitate şi asta ne va conduce spre rezultate pozitive. De la meciul de mâine îmi doresc, pe lângă o victorie clară, un număr cât mai mare de spectatori. M-aş bucura să văd în sală mai mulţi oameni decât la meciul nostru de debut”, a declarat Adi Petrea pentru expressdebanat.ro.