Haos guvernamental. România riscă să rămână fără bani!

explo 1000x200

Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii, își toarnă cenușă în cap după ce a contribuit alături de PSD la întocmirea programului de guvernare.

„Din punct de vedere economic, nu ne îndreptăm spre lucruri prea frumoase. Din octombrie, România riscă să rămână fără bani. E un haos guvernamental pentru a atrage cât mai mulți bani la bugetul de stat. De suferit vor avea în continuare companiile mici. Nu am văzut ca statul să returneze la timp TVA-ul. Eu cred că aceste măsuri sunt o crimă la adresa microîntreprinderilor, a firmelor mici și mijlocii”, a spus liderul Pro România în cadrul unei conferințe de presă susținută la Reșița.

Practic, Daniel Constantin contestă acum puncte ale programului de guvernare al PSD-ALDE, de care nu e deloc străin. „Există riscul ca din octombrie România să nu mai aibă resurse de finanțare. Am un regret foarte mare. Am fost unul dintre cei care am contribuit, cel puțin pe final, ca vicepreședinte ALDE, la elaborarea programului de guvernare”, a mai spus acesta.