Handbaliștii de la SCM Poli, victorie chiar și fără patru jucători de bază!

Misiune ușoară pentru SCM Poli, care s-a impus cu CSU Suceava la scorul de 31-27, după un meci dominat mai categoric de alb-violeți decât o arată diferența finală. Succes important pentru elevii lui Pero Milosevic, care au jucat fără accidentații Fenici, Kocic, Sadoveac și Dragas, toți piese de bază în formația bănățeană.

Timișoara a început bine meciul, ajutată și de evoluțiile bune ale portarul Cristian Tcaciuc, care în trecut a fost legitimat la trupa din Suceava. Gazdele au speculat bine momentele de superioritate numerică și au recuperat câteva mingi importante, grație prestației defensive. Astfel, la pauză au intrat cu 16-11. Diferența a crescut și mai mult în repriza a doua, când Poli a avut și 25-18 avantaj, care pe final doar s-a mai atenuat.

Au marcat pentru Poli: Marjanovic 10, Orbovic 7, Șania 4, Irimescu 3, Milosevic 3, Cîmpan 2, Păiuș 1, Pribanic 1. Pentru Suceava cel mai bun marcator a fost Florin Ciubotariu, care a evoluat în trecut la Timișoara, cu 7 goluri marcate în poarta fostei sale echipe.

Poli are un meci accesibil săptămâna viitoare, pe terenul celor de la CSM Făgăraș.

foto: facebook.com/scmpolitehnica