UPDATE. Handbaliștii de la CSM Reşiţa, două verificări cu SCM Politehnica Timișoara

Conducerea echipei de handbal masculin CSM Reșița a reușit să perfecteze două amicale de foc pentru băieții lui Vaidasigan, care au ca obiectiv clar promovarea.

Primul meci de verificare a avut loc vineri, de la ora 18, la Sala „Constantin Jude” din Timișoara, cu SCM Politehnica Timișoara, aceeași echipă urmând să reediteze derbiul Banatului și sâmbătă, de la ora 11, la Sala Polivalentă din Reșița.

În primul meci, Timișoara s-a impus fără drept de apel, așa cum era de așteptat de la o echipă de top din prima ligă handbalistică, câștigând cu 33-19 (16-8).

„A fost un joc în care fiecare portar (Kocic, Varo și Tcaciuc) a bifat 20 de minute, iar în teren au intrat toți băieții apți din punct de vedere medical. Excepție au facut Marjanovic, Păiuș și Pribanic. Marcatorii Politehnicii: Sadoveac 5, Cimpan 5, Orbovic 4, Dragas 3, Neamtu 3, Stefan 3, Santeiu 3, Milosevic 2, Trif 2, Furak 2, Sania 1. Principalii marcatori la reșițeni: Vulpe 6, Starchenko 4, Heimbach 3. Cele doua echipe vor juca revanșa mâine (sâmbătă) la Reșița, de la ora 11”, au scris reprezentanții Politehnicii pe fagina de Facebook a echipei.

UPDATE

Şi meciul al doilea s-a încheiat cu victoria timişorenilor, 33-18 de astă dată. Marcatori pentru CSM Reşiţa: Eduard Belchite (6), Raul Heimbach (3), Robert Țiu (2), Alexandru Vulpe (1), Snezan Radosavlevici (1), Alexander Starchenko(1), Antonio Gîrban (1), Denis Barbu (1), Denis Kirsch (1) și Alexandru Boriceanu (1). În echipa antrenată de Vaidasigan au mai jucat Bogdan Vuiţă şi Răzvan Daia.